تامین سرمایه بانک ملت (تملت)
صفحه اصلی
درباره ما
هیاتمدیره
مدیران شرکت
شفافیت مالی
حاکمیت شرکتی
شناخت برند شرکت
معرفی شرکت
تماس با ما
همکاری با ما
خدمات
تامین مالی (ریالی و ارزی)
تامین مالی جمعی
مدیریت دارایی (صندوق و سبد)
خدمات مالی
پورتال سهامداران
اخبار و گزارشها
021 41 461 000
«تامین مالی جمعی «ملـت کـراد
021 41 461 000
تاريخ: 1395/09/16
ارائه خدمات گسترده بانک ملت به فعالان بورس کالا
بانک ملت و شرکت بورس کالای ایران با هدف ارائه خدمات به ذینفعان این شرکت، توسعه بازارهای جدید و همچنین استفاده از زیرساختهای بانکی، تفاهمنامه همکاری امضا کردند. به گزارش روابط عمومی بانک ملت، موضوع این تفاهمنامه که به امضای دکتر هادی اخلاقیفیضآثار، مدیرعامل بانک ملت و دکتر حامد سلطانینژاد مدیرعامل شرکت بورس کالا رسید، همکاری برای تامین اعتبار خریداران برای راهاندازی بازار خردهفروشی محصولات مورد معامله در بورس مانند محصولات پتروشیمی و فولادی و. . . ، تلاش برای استفاده از خدمات ارزی بانک برای تسویه ارزی معاملات رینگ صادرات در چارچوب مقررات بانک مرکزی و سازمان بورس و اوراق بهادار، همکاری برای تامین اعتبار کوتاهمدت خریداران برای راهاندازی معاملات تهاتری، همکاری در ارائه خدمات مالی به عرضهکنندگان محصولات در بورس مانند تسهیل صدور انواع ضمانتنامهها و همکاری جهت ارائه خدمات الکترونیک متناسب با فرآیندهای بورس خواهد بود.
بانک ملت و شرکت بورس کالای ایران با هدف ارائه خدمات به ذینفعان این شرکت، توسعه بازارهای جدید و همچنین استفاده از زیرساختهای بانکی، تفاهمنامه همکاری امضا کردند. به گزارش روابط عمومی بانک ملت، موضوع این تفاهمنامه که به امضای دکتر هادی اخلاقیفیضآثار، مدیرعامل بانک ملت و دکتر حامد سلطانینژاد مدیرعامل شرکت بورس کالا رسید، همکاری برای تامین اعتبار خریداران برای راهاندازی بازار خردهفروشی محصولات مورد معامله در بورس مانند محصولات پتروشیمی و فولادی و...، تلاش برای استفاده از خدمات ارزی بانک برای تسویه ارزی معاملات رینگ صادرات در چارچوب مقررات بانک مرکزی و سازمان بورس و اوراق بهادار، همکاری برای تامین اعتبار کوتاهمدت خریداران برای راهاندازی معاملات تهاتری، همکاری در ارائه خدمات مالی به عرضهکنندگان محصولات در بورس مانند تسهیل صدور انواع ضمانتنامهها و همکاری جهت ارائه خدمات الکترونیک متناسب با فرآیندهای بورس خواهد بود. براساس این گزارش، طرفین توافق کردند در مدت یک هفته پس از امضای این تفاهمنامه، نسبت به تشکیل تیمهای کاری مشترک برای اجرایی کردن بندهای آن اقدام کنند.
بر این اساس، اعتبار این تفاهمنامه از تاریخ امضا، به مدت یک سال شمسی و با توافق طرفین برای سال یا سالهای بعدی قابل تمدید خواهد بود. هادی اخلاقیفیضآثار، مدیرعامل بانک ملت در مراسم امضای این تفاهمنامه با اشاره به تاریخچه همکاری این بانک با بورس کالا از ابتدای راهاندازی تاکنون، اظهار کرد: بانک ملت در تعامل با بازار سرمایه بهویژه بورس کالا، محدودیتی ندارد و آماده است تا از تمامی ظرفیتهای خود برای تعمیق بخشیدن به این بازار استفاده کند. وی امضای این تفاهمنامه را یک گام بزرگ در جهت نزدیک شدن بازارهای مالی به بازار پول خواند و گفت: بانکها علاوهبر وظیفه واسطهگری وجوه و تامین مالی، نقشهای دیگری نیز میتوانند ایفا کنند که امروز بخشی از این ایفای نقش با امضای تفاهمنامه با بورس کالا، جامه عمل میپوشد. اخلاقی اظهار امیدواری کرد در نتیجه این تعامل متقابل، بانک ملت بتواند نقش موثرتری در تحرک بخشی به بخش واقعی اقتصاد ایفا کند و بهعنوان یک واسطه مالی فعالان بازار سرمایه را بیش از پیش مورد حمایت قرار دهد و با ایجاد راهکارهایی، آثار بورس کالا را در بخش خرد جامعه پررنگتر کند. وی یادآور شد: امیدواریم با امضای تفاهمنامه مذکور و حضور تمام قد بانک ملت در کنار بورس کالا و ایجاد حلقههای مفقوده، بانک بتواند نقش موثرتری در توسعه بازار سرمایه کشور بازی کند و در تعاملی دوسویه و مشارکت در ایجاد ابزارهای جدید، به نقش بورس و بهویژه بورس کالا در اقتصاد کشور عمق بیشتری ببخشد.
مدیرعامل بانک ملت با اشاره به زیرساختهای قوی الکترونیک این بانک تاکید کرد: در عین حال چنانچه به زیرساختهای جدید برای حمایت از بازار سرمایه نیاز باشد، بانک برای انجام هر گونه سرمایهگذاری در این زمینه آمادگی خواهد داشت. وی از آمادگی بانک ملت برای اختصاص پنج هزار میلیارد تومان اعتبار برای اجرایی شدن تفاهمنامه یادشده خبر داد و گفت: بانک آماده است تا بخشی از این اعتبار را بهصورت ارزی در اختیار سرمایهگذاران بورس کالا قرار دهد. حامد سلطانینژاد، مدیرعامل شرکت بورس کالا هم با بیان اینکه بانک ملت از ابتدای تاسیس این شرکت تاکنون، خدمات بانکی لازم را در اختیار آن قرار داده است، اظهار کرد: هماکنون بیش از ۷۰ درصد از تسویههای بورس کالا از طرف بانک ملت انجام میشود و نوآوریها و تلاشهای این بانک بر هیچ کسی پوشیده نیست. وی افزود: با توجه به زیرساختهای قوی الکترونیک بانک ملت، طبیعی بود که بورس کالا برای فعالیت در زمینههای جدید مانند معاملات تهاتری نیز بانک ملت را بهعنوان بانک عامل خود انتخاب کند. وی بورس ارز، معاملات طلا، معاملات تهاتری، معاملات آپشن روی طلا و بخش کشاورزی را از جمله زمینههایی ذکر کرد که بورس کالا میتواند با همکاری بانک ملت، اقدامات موثری را در این زمینهها انجام دهد.
منبع:
دنیای اقتصاد
به اشتراک بگذارید:
کپی
کپی شد
دسته بندی
تعداد
تامین مالی
103
سهام
111
آموزش سرمایهگذاری
9
صندوقها
55
جشنواره فراسود ملت
15
گزارش صنعت بانکداری
24
رویدادها
39
گزارش تحلیلی
6
نمایش همگی
آخرین مطالب
1404/02/09
اهدای مجوز آغاز فعالیت سکوی تامین مالی جمعی "ملت کراد"
1404/02/09
گام مهم تامین سرمایه ملت در مسیر انتشار اوراق ارزی کشور
1404/02/08
صندوق اندوخته ملت 150 هزار میلیاردی شد
1404/02/03
انتشار همزمان اولین و دومین اوراق مرابحه ارزی سال 1404 به ارزش ۶۰ میلیون یورو (با مشاوره شرکت تامین سرمایه بانک ملت)
1404/02/02
ثبت افزایش سرمایه 43 درصدی تأمین سرمایه بانک ملت
برچسب ها
انتشار اوراق
بانک ملت
پذیره نویسی
تامین سرمایه بانک ملت
جشنواره فراسود ملت
سرمایه گذاری مجدد
صندوق افق ملت
صندوق اوج ملت
صندوق آتیه ملت
فراسود ملت
مجمع
نقدشوندگی
نمایشگاه