تامین سرمایه بانک ملت
صفحه اصلی
درباره ما
معرفی شرکت
هیاتمدیره
مدیران شرکت
شناخت برند شرکت
حاکمیت شرکتی
خدمات
تامین مالی
ابزارهای بدهی
ابزارهای سرمایهای
مدیریت دارایی
صندوقهای سرمایهگذاری
بازارگردانی
سبدگردانی
خدمات مالی
ارزشگذاری
ادغام و تملیک
تحلیلگری
ارزیابی طرحها
تحقیق و توسعه
سرمایهگذاری جایگزین
سرمایهگذاری جسورانه
سرمایهگذاری کالایی
تماس باما
پورتال سهامداران
اخبـار
021 41 461 000
ورود به سامانه سرمایهگذاری
021 41 46 1000
تاريخ: 1399/04/16
پرداخت سود 93 درصد از سهامداران خرد «تملت» توسط سجام
در نخستین مرحله از پرداخت سود سهام شرکت تامین سرمایه بانک ملت ، بیش از 885 هزار نفر از سهامداران یعنی 93 درصد از سهامداران خرد «تملت» موفق به دریافت سود خود شدند.
تامین سرمایه بانک ملت به عنوان یکی از اولین شرکت هایی که جهت حفظ حقوق آحاد سهامداران، استفاده از سامانه سجام جهت واریز سود را در دستور کار خود قرار داده، موفق به پرداخت سود بیش از 885 هزار نفر سهامدار حقیقی بالغ بر 93 درصد از کل سهامداران خرد شد.
بر اساس این گزارش، مجمع عمومی عادی سالانه شرکت تامین سرمایه بانک ملت به منظور تصویب صورت های مالی سال 98 در حالی 28 اردیبهشت ماه با حضور 84 درصد از صاحبان سهام شرکت برگزار شد که این مجمع تقسیم 50 تومان سود به ازای هر سهم را مصوب کرد. حال از امروز 16 تیرماه، پرداخت سود سهام مزبور به حساب سهامداران «تملت» آغاز شد.
تامین سرمایه بانک ملت در مجموع عمومی عادی سالانه خود ، تقسیم سود 85 درصدی از سود خالص شرکت را به سهامداران تصویب کرد. واریز این سود که بالغ بر 350 میلیارد تومان است از امروزدوشنبه 16 تیر ماه به حساب سهامداران «تملت» آغاز شد. البته واریز سود مزبور در دو مرحله خواهد بود؛ در مرحله نخست پرداخت سود از طریق سامانه سجام بوده و بالغ بر 43 میلیارد و 885 میلیون 268 هزار تومان برای تخصیص سود به حساب سهامدارانی که در این سامانه ثبت نام کرده اند، واریز شد و با موفقیت همراه بود.
البته باید عنوان کرد تعدادی از شماره حساب های اعلام شده در سامانه سجام معتبر نبوده و به این ترتیب سود سهام این تعداد از افراد واریز نشده است. این رقم مجدد به تامین سرمایه بانک ملت بازگشته است و از ماه آینده از طریق شعب بانکی در اختیار سهامداران قرار خواهد گرفت.
همچنین سهامداران حقوقی تامین سرمایه بانک ملت نیز از شهریور ماه قادر به دریافت سود سهام خواهند بود؛ بر این اساس آن دسته از سهامداران حقوقی «تملت» که بین یک تا 50 میلیون سهم را دارا هستند از تاریخ اول شهریور ماه ، سود سهام را دریافت می کنند. سود سهام آن دسته از سهامداران عمده که بالای 50 میلیون سهم را در اختیار دارند نیز از اول آذرماه 99 واریز خواهد شد.
دسته بندی
تعداد
تامین مالی
88
مدیریت دارایی
30
خدمات مالی
29
سهام
79
نمایش همگی
آخرین اخبار
1401/11/10
دیماه درخشان "تملت"
1401/11/08
22/5 درصد سود در فراسودملت
1401/11/02
کسب بالاترین درجه عملکرد توسط صندوق اوج ملت در میان ده صندوق بزرگ با درآمد ثابت کشور
1401/10/24
سرمایهگذاری در صندوق اوج ملت، از طریق شعب بانک ملت در سراسر کشور
1401/09/28
قطار پرشتاب عملکرد تملت؛ رشد 338 درصدی اوراق منتشره؛ رونمایی از فراسود ملت.
برچسب ها
ارزشگذاری
اوج ملت
بازارگردانی
بانک ملت
پذیره نویسی
تامین سرمایه
تامین سرمایه بانک ملت
تامین مالی
تعهد پذیره نویسی
تملت
خدمات مالی
سبدگردانی
مدیریت دارایی